5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi de rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolay açılabilmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapıları, yangın emniyetliği için önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ait sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Kazalı sınıftaki işyerlerinde bile insanoğluın bir Yangın Kapısı an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın mevla evetğu düz ve ihtiyacı Yangın Kapısı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yukarıda mevki saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu sıcaklıkölçer güçlü nitelikli yangın baplarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Strüktürlarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının kıvılcım iktibas süresiyse 60 dakikadır.

Yekpare çıkışların ve ulaşım yollarının dunda tamlanan şartlara yaraşıklı olması gerekir:

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi midein bu unsura yangın kapısı dikkat edilmelidir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında harika hatimeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı gün doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page